fbpx

Goedkoop is duurkoop hoor je mensen wel eens zeggen. Het hoeft niet altijd zo te zijn, maar bij de Webhosting van Versio.nl lijkt goedkoop wel heel duur te worden. Als een van de bekendste en goedkoopste webhostingsbedrijf van de Benelux zal er deze maand heel veel veranderen. Bestaande klanten die hun webhostingspakket willen verlengen betalen tot wel 500% meer dan voorheen, voor bijna hetzelfde webhostingspakket.

Versio was de goedkoopste…

Het regent klachten sinds Versio de forse prijsverhogingen op 1 december 2018 eenzijdig heeft doorgevoerd. Versio bood tot dan al een webhostingspakket aan €0,50 per maand. Klanten van het populaire Starter NL, die het nieuwe Brons NL gaan afnemen, gaan bijvoorbeeld 2,50 euro per maand in plaats van 0,50 euro per maand betalen. Ook de prijzen van veel domeinnamen gaan omhoog. Zo stijgt de prijs voor de aanvraag van een .com-domeinnaam van 6,99 euro naar 8,99 euro en van een .eu-domeinnaam van 1,75 euro naar 6,99 euro. De prijs voor het verlengen van een .nl-domein is verhoogd van 3,99 euro naar 5,99 euro.

…maar is Vimexx de betere?

4KStudio adviseert haar klanten die op zoek zijn naar een low-budget webhostingspakket om over te stappen naar Vimexx. Zo blijft het hebben van een bedrijf met weinig omzet of een hobbyproject leuk.

Vergelijk Vimexx met Versio

Wil je de webhostingpakketten en kosten voor domeinnamen van Vimexx en Versio met elkaar vergelijken? Klik dan op deze links

 

4KStudio.nl en Vimexx of Versio zijn niet aan elkaar gerelateerd dan wel anderszins aan elkaar verbonden.

Sander Been

Vimexx versus Versio webhosting domeinnamen