fbpx

Samen staan we sterker

Partners & Affiliates

Iedereen zou graag extra willen verdienen zonder hier al teveel moeite voor te doen.
Wij bieden dergelijke personen en organisaties deze mogelijkheid door hen te belonen voor het aanleveren van klanten die bij ons een of meerdere diensten afnemen. Zo verdien jij geld die je anders misgelopen zou zijn en heb je met ons een betrouwbare partner erbij!

 

Over 4KStudio

4KStudio is een Full-Service Grafisch ontwerpbureau die voor verschillende soorten klanten de mooiste (digitale & grafische) projecten uitvoert!

Van webdesign en grote internationale webshops tot 4K Ultra HD video’s produceren en ondertitelen of een marketingcampagne lanceren. Voor Start-ups en het MKB hebben we tevens volledige starterspakketten om meteen aan de slag te gaan! Neem snel een kijkje bij onze diensten om op de hoogte te zijn van waar je jouw klanten allemaal over kunt doorsturen naar ons.

Eerlijke tarieven

Ons partnerprogramma is eenvoudig. Omdat wij voornamelijk (digitale) diensten aan onze klanten aanbieden liggen de marges relatief gezien (veel) hoger dan in andere sectoren. Hierdoor kunnen we je altijd 10% van de winst of, als de winst niet toereikend genoeg is, 5% van de omzet gunnen. Je weet hierdoor dat je altijd goed zit en een aanzienlijk deel van de opdracht als winst mag bijschrijven.

10% Van de winst

Lever je een klant aan en neemt deze klant een of meerdere diensten af? Dan ontvang jij 10% van de winst! 

5% Van de omzet

Als de winstmarge niet groot genoeg is, ontvang je een deel van de omzet. Dit deel betreft dan dus meer dan de 10% die je zou krijgen van de winst!

Meer informatie over de tarieven, overeenkomst en facturering
  • Je ontvangt een percentage wanneer je klanten aanlevert die een of meerdere dienst bij 4KStudio afnemen. (sales-affiliate)
  • In ontvangt altijd 10% van de winst, tenzij de winst dusdanig laag is dat er een zeer gering bedrag zou overblijven. In dit geval ontvang je (alsnog) 5% van de omzet. Onder de streep ontvang je dan meer dan de afgesproken 10% van de winst.
  • Je dient ons bij het verwijzen van klanten (iedere keer) van tevoren op de hoogte te brengen dat je iemand aanlevert. Zo kunnen wij onze tarieven en offerte’s hierop aanpassen.
  • In de meeste gevallen stellen wij twee facturen op voor onze klanten (die jij dus aanlevert). Als het project is afgerond en de klant de tweede factuur heeft voldaan zullen wij het bedrag doorgeven aan je die je aan ons mag factureren.
  • Wij betalen je altijd binnen 2 werkdagen uit.

 

Laten we samenwerken

Heb je voldoende informatie over wat wij voor elkaar kunnen betekenen, en wil je met ons aan de slag? Vul dan dit formulier in zodat wij op de hoogte zijn van jouw medewerking. We zullen contact met je opnemen om de samenwerking verder te bespreken.

partners@4kstudio.nl

On- en offline