fbpx

Grafisch Ontwerp

Islamitische Gebedskalenders

Bestel nu onze professionele gebedskalenders voor jouw organisatie voor heel het
jaar. Met onzeIslamitische gebedskalenders kunnen jullie de gebedstijden op een
professionele manier overbrengen en deze verkopen aan bezoekers en leden.

Gebedstijdenkalenders voor jullie organisatie

Als ervaren ontwerpbureau bieden wij jullie organisatie met alle liefde onze moderne A4 Islamitische gebedskalenders aan met omslag. Met onze Islamitische gebedskalenders kunnen jullie de gebedstijden op een professionele manier overbrengen en worden de actuele gebedstijden voor het jaar 2020 weergeven voor jullie stad of regio. We hanteren speciale gereduceerde prijzen voor Islamitische organisaties. De gebedskalenders kunnen jullie vervolgens weggeven of verkopen aan jullie bezoekers en leden.

Unieke Ontwerp

Wij hebben reeds een modern ontwerp met Islamitisch karakter opgesteld waarvan jullie gebruik kunnen maken. We zullen jullie logo aan iedere pagina toevoegen; ook is er ruimte voor foto’s. Het aanleveren van de tijden gebeurd middels een Microsoft Excel-bestand welke we naar jullie zullen toesturen. Hierin kunnen jullie de tijden invoeren.

l

Extra Afwerking

Tegen meerprijs kunnen we de kalenders eventueel uitvoeren met krimpfolie (per stuk verpakt) of een (luxe) laminaatafwerking. Vraag naar de mogelijkheden.

Levertijden

De levertijd gaat in nadat de offerte is geaccepteerd en is voldaan. Gelieve rekening te houden met een levertijd van ongeveer 10 werkdagen na aanlevering. Spoedlevering met een levertijd van 8 werkdagen is mogelijk tegen een meerprijs van 25%.

Laten we beginnen

Ja, creëer impact!

Laat 4KStudio met jouw Islamitische Gebedskalenders aan de slag gaan!
Veelgestelde vragen

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h4″ question-0=”Wat kost het laten ontwerpen van een islamitische gebedskalender?” answer-0=”Wij hebben voor ieder budget een passende oplossing voor het ontwerpen van een professionele islamitische gebedskalender. Hierbij houden we rekening met 1 revisie. Afhankelijk van de eisen kunnen de kosten uiteraard oplopen. Neem contact met ons op voor meer informatie.” image-0=”” headline-1=”h4″ question-1=”Hoe lang duurt het maken, verzenden of ontwerpen van een islamitische gebedskalender?” answer-1=”Het laten ontwerpen van een islamitische gebedskalender kan, afhankelijk van de wensen en budget, een aantal dagen tot weken duren (voor hele uitgebreide eisen).” image-1=”” headline-2=”h4″ question-2=”Hebben jullie een portfolio of voorbeelden van eerder gemaakte islamitische gebedskalenders?” answer-2=”Ja, 4KStudio.nl heeft veel ervaring met het ontwerpen van islamitische gebedskalender. Neem een kijkje in ons portfolio. Wij weten zeker dat we ook jou kunnen verrassen met onze ontwerpen!” image-2=”” count=”3″ html=”true” css_class=”faqs”]

Alles onder één dak

Media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedere organisatie heeft de behoefte om grafisch ontwerp, videoproducties, webdesign en meer media oplossingen juist in te zetten. 4KStudio is daarom jouw full-service, hands-on, mediabureau! Wij zorgen ervoor dat jouw wensen in combinatie met onze creatieve geest resulteren in een product waar u tevreden over bent. 4KStudio maakt jouw bedrijf of organisatie zichtbaar voor jullie potentiële klanten!

Grafisch Ontwerp

Niemand kan zonder ons drukwerk

Website Design

De eerste indruk maak je geen tweede keer

Marketing

Van onbekend naar (h)erkenning

IT

Complexiteit versimpeld

Laten we starten!

Ben je overtuigd geraakt van onze projecten of heb je een vraag over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op of stuur ons een appje. We zijn betrokken, denken mee en hebben oog voor de door jou gestelde doelen.

Zij gingen je voor...

Wij vinden de service en vooral ook jullie hulp geweldig geweest. We weten, dat we ook in de toekomst op 4KStudio kunnen vertrouwen. Voor jullie inzet onze bijzondere dank. Ad Mols en Achmad Abdallah namens de Stichting Mijn Thuis.

Ad Mols

Voormalig schooldirecteur & voorzitter

Complimenten aan 4KStudio! Zeer heldere communicatie en een snelle oplevering! De designers van 4KStudio zijn integer, eerlijk en ze beschikken over een hoop kennis. Een genot om met ze samen te hebben gewerkt.

Meike Vos

Kindertehuis

Goede service, 4KStudio heeft voor ons een extra-aangepaste website snel voor elkaar gekregen.

Ab Barkane

Bestuurslid Gemeenschapsorganisatie

Volg Ons

Van creatieve re-brands tot reclamecampagnes en van bijzondere bedrijfsidentiteiten tot merkbelevingen en meer: 4KStudio staat voor je klaar!
Volg ons op:

Hebben we jouw interesse gewekt?

Abonneer op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze creatieve projecten en laatste updates.

Contactgegevens

4KStudio - Full Service Media & Productiebedrijf

: (+31) 06 5959 6943

: (+31) 06 5959 6943

: info@4kstudio.nl