fbpx

Visitekaartjes, folders, flyers of brochures. Geen enkel bedrijf of organisatie kan meer zonder.
4KStudio zorgt ervoor dat jullie gezien mogen worden!

Flyers, posters, briefpapier en meer…

In drukwerk komt de uitstraling van jouw organisatie bijna altijd terug. Wij zorgen ervoor dat het publiek, consumenten of klanten jullie organisatie herkend én erkend door middel van jullie drukwerk. Jullie huisstijl houden we hierbij natuurlijk in het achterhoofd.

Dit kan modern en strak zijn of juist rustig en minder opvallend. Om in kaart te brengen wat jouw wensen zijn, gaan heel graag een gesprek met je aan. Aan de hand daarvan, komen we met enkele voorstellen voor bijvoorbeeld een logo, huisstijl of folder. Want juist de “Corporate Identity” zegt zoveel over waar jouw hart ligt als ondernemer!

Moderne uitstraling

l

Ontwerp op maat

Professioneel advies

Ruime keuze

Alleen ontwerpen of drukken: alles is mogelijk!

Start-ups, kleine bedrijven, non-profits en multinationals: wij begrijpen dat de wensen voor iedereen anders kunnen zijn. Met onze jarenlange ervaring in de grafisch ontwerpbranche zijn we dé partner bij uitstek om jullie drukwerk te ontwerpen en leveren. Hebben jullie een verzoek op maat? Ook dan horen we graag via het contactformulier of per telefoon hoe we jullie van dienst kunnen zijn.

Naast flyers, posters, briefpapier, brochures, magazines en visitekaartjes ontwerpen en leveren wij ook (vinyl) banners, stand-up banners en al het andere denkbare drukwerk. Van A6 tot ABRI en van DL Folders tot glanzende posters.

Laten we beginnen

Ja, creëer impact!

Laat 4KStudio met jouw Drukwerk aan de slag gaan!
Veelgestelde vragen

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h4″ question-0=”Wat kost het laten ontwerpen van een flyer?” answer-0=”Wij hebben voor ieder budget een passende oplossing voor het ontwerpen van een professionele flyer. Hierbij houden we rekening met 1 revisie. Afhankelijk van de eisen kunnen de kosten uiteraard oplopen. Neem contact met ons op voor meer informatie.” image-0=”” headline-1=”h4″ question-1=”Hoeveel kost het ontwerpen van een poster en ander drukwerk? ” answer-1=”Wij hebben voor ieder budget een passende oplossing voor het ontwerpen van professionele posters, visitekaartjes en ander drukwerk. Hierbij houden we rekening met 1 revisie. Afhankelijk van de eisen kunnen de kosten uiteraard oplopen. Neem contact met ons op voor meer informatie.” image-1=”” headline-2=”h4″ question-2=”Hoe lang duurt het maken, verzenden of ontwerpen van drukwerk?” answer-2=”Het laten ontwerpen van een logo of huisstijl kan, afhankelijk van de wensen en budget, een aantal dagen tot weken duren (voor hele uitgebreide eisen). Als je precies weet hoe jouw/jullie logo er uit moet zien zijn we vaak sneller klaar. ” image-2=”” headline-3=”h4″ question-3=”Hebben jullie een portfolio of voorbeelden van eerder gemaakte flyers of ander drukwerk?” answer-3=”Ja, 4KStudio.nl heeft veel ervaring met het ontwerpen van flyers, posters en banners. Neem een kijkje in ons portfolio. Wij weten zeker dat we ook jou kunnen verrassen met onze drukwerk!” image-3=”” count=”4″ html=”true” css_class=”faqs”]

Alles onder één dak

Media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedere organisatie heeft de behoefte om grafisch ontwerp, videoproducties, webdesign en meer media oplossingen juist in te zetten. 4KStudio is daarom jouw full-service, hands-on, mediabureau! Wij zorgen ervoor dat jouw wensen in combinatie met onze creatieve geest resulteren in een product waar u tevreden over bent. 4KStudio maakt jouw bedrijf of organisatie zichtbaar voor jullie potentiële klanten!

Grafisch Ontwerp

Niemand kan zonder ons drukwerk

Website Design

De eerste indruk maak je geen tweede keer

Marketing

Van onbekend naar (h)erkenning

IT

Complexiteit versimpeld

Laten we starten!

Ben je overtuigd geraakt van onze projecten of heb je een vraag over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op of stuur ons een appje. We zijn betrokken, denken mee en hebben oog voor de door jou gestelde doelen.

Zij gingen je voor...

Wij vinden de service en vooral ook jullie hulp geweldig geweest. We weten, dat we ook in de toekomst op 4KStudio kunnen vertrouwen. Voor jullie inzet onze bijzondere dank. Ad Mols en Achmad Abdallah namens de Stichting Mijn Thuis.

Ad Mols

Voormalig schooldirecteur & voorzitter

Complimenten aan 4KStudio! Zeer heldere communicatie en een snelle oplevering! De designers van 4KStudio zijn integer, eerlijk en ze beschikken over een hoop kennis. Een genot om met ze samen te hebben gewerkt.

Meike Vos

Kindertehuis

Goede service, 4KStudio heeft voor ons een extra-aangepaste website snel voor elkaar gekregen.

Ab Barkane

Bestuurslid Gemeenschapsorganisatie

Volg Ons

Van creatieve re-brands tot reclamecampagnes en van bijzondere bedrijfsidentiteiten tot merkbelevingen en meer: 4KStudio staat voor je klaar!
Volg ons op:

Hebben we jouw interesse gewekt?

Abonneer op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze creatieve projecten en laatste updates.

Contactgegevens

4KStudio - Full Service Media & Productiebedrijf

: (+31) 06 5959 6943

: (+31) 06 5959 6943

: info@4kstudio.nl