fbpx

Banners in alle soorten en maten. De ideale producten om je organisatie te laten stralen!
Bij 4KStudio helpen we je graag verder om je branding naar een hoger niveau te tillen.

Met de juiste banner word je gezien!

Wij ontwerpen en leveren tal van banner soorten. Onze banners zijn leverbaar in klein- en grootformaat. Van een paar vierkante centimeters tot ware eyecatchers op ABRI-formaat of groter. En de kwaliteit? Dat bepaal je zelf.

Moderne uitstraling

l

Ontwerp op maat

Professioneel advies

Alle formaten mogelijk

Onbekend maakt onbemind. Niet met onze banners!!

Naast normale banners zorgen banners met een luxe UV afwerking voor een betere zichtbaarheid van jouw organisatie. Een banner komt eveneens in verschillende soorten en maten: voor aan de muur van jouw autobedrijf of een staande banner die je tijdens presentaties kunt gebruiken: bij 4KStudio is alles mogelijk.

Onze professionele ontwerpers weten hoe ze jouw verzoek tot een goed einde kunnen brengen. Wij reflecteren altijd de uitstraling, missie en visie van jouw organisatie of bedrijf in het eindproduct.

Met onze grote klantenbestand en jarenlange ervaring zijn wij dé partner bij uitstek om jullie banners te ontwikkelen.

Laten we beginnen

Ja, creëer impact!

Laat 4KStudio met jouw Banners aan de slag gaan!
Veelgestelde vragen

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h4″ question-0=”Wat kost het laten ontwerpen van een vinyl banner?” answer-0=”Wij hebben voor ieder budget een passende oplossing voor het ontwerpen van professionele banners. Het starttarief is € 50 voor een banner van 1 bij 1 meter. Hierbij houden we rekening met 1 revisie. Afhankelijk van de eisen kunnen de kosten uiteenlopen. Neem contact op met 4KStudio.nl voor meer informatie over deze en andere diensten.” image-0=”” headline-1=”h4″ question-1=”Hoeveel kost het ontwerpen van een stand/roll-up banner?” answer-1=”De kosten voor het ontwerpen van een roll-up banner is afhankelijk van je wensen. Wij hebben voor ieder budget een passende oplossing voor het ontwerpen van professionele staande banners. Het starttarief is € 80 voor een Roll-Up Banner. Hierbij houden we rekening met 1 revisie. Neem contact met 4KStudio.nl op voor meer informatie.” image-1=”” headline-2=”h4″ question-2=”Hoe lang duurt het maken of ontwerpen van een banner?” answer-2=”Het laten ontwerpen van een banner kan, afhankelijk van de wensen en budget, een aantal werkdagen duren. Als je precies weet hoe jouw/jullie product er uit moet zien zijn we vaak sneller klaar. Neem voor levertijden contact op met 4KStudio.nl.” image-2=”” headline-3=”h4″ question-3=”Hebben jullie een portfolio of voorbeelden van eerder gemaakte banners?” answer-3=”Ja, 4KStudio.nl heeft veel ervaring met het ontwerpen en vernieuwen van professionele banners. Neem een kijkje in ons portfolio. Wij weten zeker dat we ook jou kunnen verblijden met een op maat gemaakte banner!” image-3=”” count=”4″ html=”true” css_class=”faqs”]

Alles onder één dak

Media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Iedere organisatie heeft de behoefte om grafisch ontwerp, videoproducties, webdesign en meer media oplossingen juist in te zetten. 4KStudio is daarom jouw full-service, hands-on, mediabureau! Wij zorgen ervoor dat jouw wensen in combinatie met onze creatieve geest resulteren in een product waar u tevreden over bent. 4KStudio maakt jouw bedrijf of organisatie zichtbaar voor jullie potentiële klanten!

Grafisch Ontwerp

Niemand kan zonder ons drukwerk

Website Design

De eerste indruk maak je geen tweede keer

Marketing

Van onbekend naar (h)erkenning

IT

Complexiteit versimpeld

Laten we starten!

Ben je overtuigd geraakt van onze projecten of heb je een vraag over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op of stuur ons een appje. We zijn betrokken, denken mee en hebben oog voor de door jou gestelde doelen.

Zij gingen je voor...

Wij vinden de service en vooral ook jullie hulp geweldig geweest. We weten, dat we ook in de toekomst op 4KStudio kunnen vertrouwen. Voor jullie inzet onze bijzondere dank. Ad Mols en Achmad Abdallah namens de Stichting Mijn Thuis.

Ad Mols

Voormalig schooldirecteur & voorzitter

Complimenten aan 4KStudio! Zeer heldere communicatie en een snelle oplevering! De designers van 4KStudio zijn integer, eerlijk en ze beschikken over een hoop kennis. Een genot om met ze samen te hebben gewerkt.

Meike Vos

Kindertehuis

Goede service, 4KStudio heeft voor ons een extra-aangepaste website snel voor elkaar gekregen.

Ab Barkane

Bestuurslid Gemeenschapsorganisatie

Volg Ons

Van creatieve re-brands tot reclamecampagnes en van bijzondere bedrijfsidentiteiten tot merkbelevingen en meer: 4KStudio staat voor je klaar!
Volg ons op:

Hebben we jouw interesse gewekt?

Abonneer op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze creatieve projecten en laatste updates.

Contactgegevens

4KStudio - Full Service Media & Productiebedrijf

: (+31) 06 5959 6943

: (+31) 06 5959 6943

: info@4kstudio.nl