fbpx

DIENSTEN

Grafisch Ontwerp & Media

4KStudio helpt particulieren, bedrijven en andere organisaties met de juiste grafische uitstraling. Dit doen wij door het creëren van de mooiste logo’s en huisstijlen, passende drukwerk en nog veel meer.

Impact door ervaring

4KStudio helpt particulieren, bedrijven en andere organisaties met de juiste grafische uitstraling. Dit doen wij door het creëren van de mooiste logo’s en huisstijlen, passende drukwerk en nog veel meer. Effectieve reclame- en marketinguitingen zorgen voor een betere naamsbekendheid, marktaandeel en conversie. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat uw reclamemateriaal altijd nét even creatiever, scherper en effectiever is. Weten wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen? Klik dan op een van de volgende diensten of neem contact met ons op.

Grafisch Ontwerp Tools Waarmee We Samen De Finish Halen

Logo’s, Huisstijl & Branding

De eerste indruk laat u geen tweede keer achter. Als geen ander weet 4KStudio hoe we uw huisstijl, merk of bedrijf tot een sterk en sprekend onderwerp kunnen visualiseren. Wilt u impact creëren met uw merk of juist vertrouwen uitstralen?

Lees Verder

Wij gaan aan de slag. Hoe we dit doen? Aan de hand van de doelen die u stelt starten met het ordenen van ideeën en beginnen wij met met vormgeven. Dit doen wij al vele jaren voor verschillende klanten. Benieuwd wie u voor ging? Neem een kijkje op ons portfolio.

Flyers & Posters

Flyers en posters zijn een goed middel om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Flyers hebben voornamelijk de bedoeling om nieuwe, nog onbekende klanten binnen te halen. Daarentegen hebben posters vaak de bedoeling om aandacht te krijgen binnen een bepaald gebied.

Lees Verder

Een professioneel en modern ontwerp is bij beide varianten essentieel, aangezien dit ontwerp belangrijk is voor de effectiviteit en het overbrengen van uw boodschap.

Voorafgaand aan het maken van een concept wordt de strategie besproken. Middels een nauwe samenwerking wordt er vervolgens een doeltreffende flyer of poster ontworpen waar uw doelgroep niet zomaar aan voorbij loopt. Om dit te bereiken moeten de kleuren, teksten en foto’s passen bij de boodschap die 4KStudio in overeenstemming met u wil uitdragen. Het bepalen van deze kenmerken kan namelijk het verschil maken. Het resultaat zal zonder twijfel voor zich spreken. Benieuwd wie u voor ging? Neem een kijkje op ons portfolio.

Bestickering & Banners

Banners en (grote) stickers behoren tot een van de meest bekende vormen van reclame maken. Snel en eenvoudig toe te passen. Overal en waar en wanneer u maar wilt. Banners zijn sinds jaar en dag niet meer weg te denken. U ziet ze overal.

Lees Verder

Net als stickers komt u ze op kantoor, kinderkamer, huiskamer, schuur, en veel meer andere plekken tegen. U kunt het zo gek niet bedenken of u ziet er wel één zitten!

Met een groot assortiment mogelijkheden printen wij uw mooiste ontwerp, foto of afbeelding op een nader te bepalen materiaal. Van ontwerp tot afwerking: wij krijgen het voor elkaar. Benieuwd wie u voor ging? Neem een kijkje op ons portfolio.

MKB starterspakket

Met het MKB starterspakket van 4KStudio kunt u als startende ondernemer zorgeloos bezig zijn met datgene waar u met uw bedrijf goed in bent. 

Lees Verder

Ons pakket bevat alles wat u nodig hebt om on- en offline aanwezig te zijn: daar waar uw potentiële nieuwe klanten zich bevinden. Voor onze startende ondernemers heeft 4KStudio een compleet starterspakket ontwikkeld om meteen goed in de markt te zetten als nieuw (MKB) bedrijf.  Benieuwd wie u voor ging? Neem een kijkje op ons portfolio.

Drukwerk

Als geen ander weet 4KStudio hoe we uw boodschap, merk of idee tot een sterk en sprekend onderwerp kunnen visualiseren. Waarmee trekken we de aandacht naar uw merk? 

Lees Verder

Met ons gevoel voor beeld- en tekstverhouding, kleur en typografie creëren we een gaaf ontwerp dat perfect aansluit bij uw huisstijl, boodschap én doelgroep. Benieuwd wie u voor ging? Neem een kijkje op ons portfolio.

Brochures & Folders

Met een folder of brochure kunt u uw bedrijfsactiviteiten, diensten en/of producten presenteren. Wij maken de meest effectieve ontwerpen voor jouw organisatie, zodat de boodschap in één oogopslag duidelijk is. 

 

Lees Verder

Bovendien zorgen wij voor een prikkelend ontwerp dat de aandacht trekt en de ontvanger aanzet tot actie.

Naast het ontwerpen van brochures, folders en flyers kunnen wij ook het drukwerk voor u uit handen nemen. Ook zorgen wij dat alles vlotjes en zonder problemen verloopt en leveren deze indien gewenst bij u af. Benieuwd wie u voor ging? Neem een kijkje op ons portfolio.

Videoproductie

Het gebruik van video is de laatste jaren enorm toegenomen en inmiddels een onmisbaar onderdeel van (online) product- of bedrijfsinformatie. We hebben maar weinig tijd om informatie tot ons te nemen, en video kan in relatief korte tijd veel informatie overbrengen.

Lees Verder

Daarnaast blijft de informatie die mensen op deze manier opdoen beter hangen. Dit kan op verschillende manieren bijdragen aan een hoger verkoopgehalte. Denk daarbij aan een beter beeld over uw bedrijf, product of dienst. Beelden blijven hangen, beelden maken u herkenbaar en beelden wekken emotie op. 4KStudio is gespecialiseerd in hoge kwaliteits videoproducties, documentaires, interviews en andere beeldproducties. Bezoek onze dochterwebsite 4KProducties.nl om erachter te komen wat wij doen om je boodschap zo effectief mogelijk over te brengen.

Origineel en doeltreffend: 4KProducties gelooft in een frisse aanpak bij het creëren van diverse visuele producties. We helpen u uw boodschap over te brengen. Of het nu gaat om het bedrijfsleven, de gezondheidszorg of het onderwijs, onze focus ligt steeds op het maken van betekenisvolle beeldverhalen die uw doelgroep aanspreken.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en toepassingen op het gebied van video. Welke boodschap u ook wilt overbrengen: Wij maken de perfecte vertaalslag. Benieuwd wie u voor ging? Neem een kijkje op 4KProducties.nl

Consultancy

Wij weten hoe het werkt. 4KStudio heeft veel ervaring in het aansturen van mensen en houdt u helder op de hoogte. 

Lees Verder

Wij werken op een praktische en oplossingsgerichte wijze na over communicatie en houdt steeds het grote geheel voor ogen. Passend advies over grafische vormgeving nodig? Wij staan altijd voor u klaar!

Volg Ons

Van creatieve re-brands tot reclamecampagnes en van bijzondere bedrijfsidentiteiten tot merkbelevingen en meer: 4KStudio staat voor je klaar!
Volg ons op:

Hebben we jouw interesse gewekt?

Abonneer op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze creatieve projecten en laatste updates.

Contactgegevens

4KStudio - Full Service Media & Productiebedrijf

: (+31) 06 5959 6943

: (+31) 06 5959 6943

: info@4kstudio.nl