Onze diensten

4KStudio biedt haar klanten tal van diensten aan. Als full-service mediabureau zijn wij inzetbaar in onder meer de volgende gebieden:

Consultancy

Op zoek naar een creatievere toekomst? Wij helpen u hier graag bij. Met onze achtergrond en ervaring adviseren we u op het gebied van media en de implementatie hiervan.

Logo en Huisstijl

Het uitgangspunt voor de huisstijl van uw (nieuwe) onderneming is een herkenbaar en sterk logo. Onze ontwerpers ontwerpen voor u de beste, meest functionele en mooiste logo’s. Benieuwd naar klanten die u voorgingen? Bezoek dan ons portfolio.

Naast het ontwerpen van uw logo is het hebben van een huisstijl die hierbij past de volgende stap. Deze twee dienen naadloos in elkaar op te gaan immers; herkenning is de eerste stap naar conversie!

Grafisch ontwerp (DTP)

Een logische volgende stap is het ontwikkelen en leveren van drukwerk. Uw identiteit (huisstijl en logo) passen wij feilloos toe op uw flyers, posters en andere uitingen.

Webdesign en webshops

4KStudio is heer en meester in het leveren van uw website. Wij hebben reeds ruim 100 websites opgeleverd voor onze cliënten. Sluit uzelf nu aan en profiteer van alle voordelen die een website of webshop met zich meebrengt.

iDeal betaal- en doneeroplossingen

Bij het bouwen van een webshop hoort de bezoeker van uw webshop de keuze te hebben om met verschillende manieren te betalen. Niet alleen zorgen wij ervoor dat u op verschillende manieren betalingen kunt ontvangen (waaronder iDEAL, Bancontact en PayPal), ook bieden wij non-profit organisaties de keuze om een functionele doneermodule te implementeren in de website.

Inhoud

Wij staan in nauw contact met tekstschrijvers, fotografen en videoproducers. Wij zorgen ervoor dat uw ideeën door gewaardeerde en vakbekwame professionals worden gerealiseerd.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Te weinig conversie door uw website? Laat ons dan uw website onder handen nemen. Naast het uiterlijk en de inhoud van uw website is het belangrijk dat deze goed vindbaar is op internet. Wij hebben jarenlange ervaring met SEO (Search Engine Optimization) oftewel “zoekmachineoptimalisatie”. Wij zorgen ervoor dat uw website met de juiste zoekwoorden gevonden wordt.

 

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op.