fbpx

Snel, betrouwbaar en ervaren…

De beste computerhulp in Tilburg!

Heeft u problemen met uw computer, laptop, TV of een ander elektronisch apparaat?
Computerhulp Tilburg lost digitale problemen graag  voor u op!

Heeft u een vraag of wilt u onze hulp inschakelen? Stuur ons dan direct een berichtje via WhatsApp. U krijgt dan meteen een probleemanalyse met bijbehorende oplossingen en informatie over de geschatte kosten voor het oplossen van uw problemen.

Waar wij goed in zijn…

Wij lossen bijna alle problemen op. Klik op een item om meteen een gesprek te beginnen. Neem ook bij andere vragen contact met ons op.

Netwerk en WiFi

Problemen met routers, (draadloos) internet en andere netwerk oplossingen.

Backup en Harde Schijf

Is uw harde schijf gecrashed of wilt u graag een nieuwe harde schijf of SSD in uw computer?

Softwareupdates en Email

Verouderde software levert vaak problemen op. Ook alles omtrent uw email, tablets en printers regelen wij.

Technisch Advies

Techniek is overal. Daarom zijn ook wij overal van op de hoogte! Stuur ons een appje voor meer info.

Beveiliging

Een nieuwe IP camera instellen of uw gegevens veilig bewaren? Wij weten hier wel raad mee…

(Digitale) TV Instellen

Het hardware- of softwarematig instellen van digitale (kabel) TV is soms een hele onderneming.

PC en laptop versnellen

Is uw apparaat traag maar weet u niet wat u hieraan kunt doen? Wij helpen uw trage apparaat graag.

Virus en Malware problemen

Is uw apparaat besmet geraakt met een virus of wilt u uzelf daar juist tegen beschermen?

Microsoft Windows & Office

PC Hulplijn helpt u graag met het oplossen van problemen van Office of bijvoorbeeld hulp bij het installeren van Office 365. Sinds 2003 helpen we onze klanten op afstand om te kunnen werken met oude en nieuwe technologie. Onze ICT specialisten hebben algemene kennis van de verschillende programma’s en zijn op de hoogte van de meest voorkomende problemen wanneer Office niet goed werkt of opstart. Over de online versie van Office adviseren we u graag.

LET OP! Informatie over de licenties
Als u wilt dat wij uw Microsoft Windows of Office installatie installeren c.q. activeren, dient u te beschikken over een geldige Nederlandse licentie. Heeft u geen licentie voor de gewenste producten? Schaf dan een aan via een van deze links:

U dient tevens te controleren of uw hardware voldoet aan de systeemvereisten.

Digitaliseren VHS,  DVD’s en meer!

Heb je oude foto’s, cassettebandjes, CD’s, DVD’s of video’s die je graag wilt laten digitaliseren? Ook daarvoor kun je bij Computerhulp Tilburg terecht! 
Wij zetten je waardevolle beelden om naar formaten zoals MP3-CD’s, DVD, USB Sticks, Harde Schijven/SSD’s en Blu-ray. Wij ondersteunen alle mogelijke omzetformaten van uw bronmateriaal; zolang de bron goed leesbaar is kunnen wij de kwaliteit van het resultaat waarborgen. De tarieven voor de verschillende digitalisatie-diensten vind je hieronder.

Tarieven en voorwaarden digitaliseren media

Algemene kosten

  • Voorrijkosten: €10,- in Tilburg, €20,- in de omliggende steden en dorpen.
  • Instelkosten: €10 per bronmedium

Audio zoals cassettebandjes:

Wij zetten uw audiobandjes, bijvoorbeeld cassettebandjes, om naar een digitaal MP3 bestand. Deze zetten wij op uw eigen USB stick.

  • Starttarief inc. 30 minuten audio/per medium: €20,-
  • Overzetten per extra 30 minuten: €10,-

Video

Wij zetten uw VHS videobanden of DVD bestanden om naar een digitaal bestand. Deze zetten wij op uw eigen USB stick.

  • Starttarief inc. 30 minuten video/per medium: €20,-
  • Overzetten per extra 30 minuten: €10,-
  • Upscaling naar FullHD: €15 (het beeld wordt mogelijk iets scherper)

Belangrijkste aandachtspunten

De prijs waarvoor u tekent is altijd een indicatie, het is niet de definitieve prijs! Er wordt altijd contact met u opgenomen als de prijs >25% hoger uitvalt dan vooraf berekend.

De levertijd van uw order is afhankelijk van het type medium dat u opgeeft voor digitalisatie. U ontvangt van ons bericht over de leverduur.

U betaalt voor het overzetten van het beeldmateriaal en niet voor de lengte van de tape of spoel (met andere woorden: indien een band van 3 uur wordt ingeleverd, waar maar 2 uur beeldmateriaal op staat, wordt er ook maar 2 uur omgezet en berekend).

De ingeleverde tapes/films/dia’s etc. worden altijd weer geretourneerd. U krijgt dus altijd het origineel van ons terug.

Voor de Digitaliseer service geldt dat het uiteindelijke resultaat afhankelijk is van de kwaliteit van het aangeleverde beeldmateriaal. Alle werkzaamheden worden met de grootst mogelijke zorg verricht en Computerhulp Tilburg spant zich maximaal in om u het gewenste resultaat te leveren.

Een op maat gemaakt product met dienstverlening kan niet worden omgeruild of geretourneerd.

We Make it Easy to Connect With Users On Every Platform

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Ook voor advies en oplossingen

Heeft u aankoopadvies nodig voor bijvoorbeeld een nieuwe TV, Laptop of computer? Door ons advies bent u misschien wel honderden euro’s goedkoper uit. Neem snel contact op.

Onze heldere tarieven

No cure? No pay!

Direct hulp van getrainde computer experts die uw probleem snel oplossen tegen voordelige tarieven! ​

 

Computerhulp Tilburg hanteert duidelijke, lage prijzen voor onze diensten. Voor algemene problemen geldt een standaardtarief; voor specialistische taken zoals het herstellen van een gecrashte harde schijf staan de tarieven vermeld in onze tarievenoverzicht die u kunt downloaden.

 

 

Standaardtarief: €8,- per 15 minuten

Voor de meeste verzoeken geldt dit tarief.

Meer informatie

Voor de meeste diensten betaald u slechts €8,- per kwartier. Wilt u een volledig overzicht van de verschillende tariven die wij hanteren voor digitale oplossingen? Download dan het tarievenoverzicht via de knop hier onder.

Kunnen we uw probleem niet oplossen? Dan betaald u buiten de voorrijkosten helemaal niets!

Voorrijkosten Tilburg: €10,-

U betaald altijd de voorrijkosten.

Meer informatie

Voor de overige steden en dorpen en steden buiten Tilburg geldt een tarief van €20. De voorrijkosten betaald u altijd op voorhand via het iDeal formulier onderaan deze pagina.

iDeal betaling

Wilt u betalen met iDeal of Bancontact? Vul dan hieronder het formulier in.

Powered by: €uroPAY
Direct hulp van getrainde computer experts die uw probleem snel oplossen tegen voordelige tarieven!
No Cure No Pay. We hopen dat alles duidelijk voor u is. Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op

06-595 969 43

 

computerhulp@4kstudio.nl

 

Tilburg en omstreken

 

Binnen en buiten Tilburg!

Computerhulp Tilburg staat voor iedereen klaar. Wij dienen zowel de particuliere alsook de zakelijke (MKB) gebruiker. In de volgende steden bieden wij computerhulp aan: Tilburg, Goirle, Gilze, Rijen, Loon op Zand, Udenhout, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Riel en Moergestel.

Diverse MKB-diensten

Computerhulp Tilburg is onderdeel van 4KStudio.nl. 4KStudio biedt diverse technische oplossingen voor uw bedrijf. Naast het ontwerpen van websites, webshops en platformen kunt u ook al uw grafisch ontwerp diensten aan ons overlaten.

De goedkoopste service in Tilburg

Met onze vaste, lage tarieven behoort Computerhulp Tilburg tot de goedkoopste computerservices van Brabant. Wij weten hoe complex de computertechniek anno 2018 is. Daarom mag u voor al uw vragen contact met ons opnemen. Wij leveren onafhankelijke computerservice aan huis waardoor wij niet alleen snel maar ook secuur te werk gaan. Hierdoor kunnen wij garanderen dat uw belangen boven die van ons staan.

Geen beginnende studenten, maar ervaren technici!

Onze vakmensen hebben kennis van zaken en jarenlange ervaring met computers, laptops, het internet, en alles daartussenin! Omdat onze deskundige technici worden probleemoorzaken veel sneller herkend waardoor het vinden van een oplossing minder tijd kost. U heeft als voordeel dat u veel sneller geholpen wordt waardoor de uiteindelijke kosten (veel) lager liggen dan bij andere aanbieders.